Petrol Ofisi İlkokulu

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Mustafa Kemal Atatürk’ ün eğitim ve öğretimde ana siyasetini çizdiği çağdaş bilim temeline dayanan ve her alanda başarılı, öncü bir okul olmaktır.

MİSYON

Geleceğe umutla bakan,ahlaklı, sorumluluk alabilen,özgüven sahibi,öğrenmeyi öğrenen, üretken,gelişimlere açık,kendisiyle ve toplumla barışık,teknolojik gelişmeleri takip eden,öğrenmeye meraklı,Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve cumhuriyete sahip çıkan bireyleri;duyarlı veli, donanımlı öğretmen, görevinin bilincindeki destek personeli ve lider idareci işbirliğiyle yetiştirmektir.

Normal Öğretim

ADANA/MERKEZ

Yerleşim Yeri Bilgisi

Cemal Paşa Mahallesi Cevat Yurdakul Caddesi DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Karşısı, Seyhan/ADANA 01120 Tel : 0322 457 17 24