KADROMUZ

Necati AVAN - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Necati AVAN

Kahramanmaraş´ın Andırın ilçesinde doğdu.Evli ve İki çocuk babasıdır. İlkokulu Kastal İlkokulu´nda ortaokul ve liseyi Kadirli´de okudu . 100. Yıl Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünü bitirdi. 1987 yılında Siirt Pervari Okçular köyüne öğretmen olarak atandı. Elazığ Karakoçan, Adana Yumurtalık Gölovası’nda öğretmenlik ve idarecilik yaptı.1999 da A.Ü Lisans tamamlama Sosyal Bilgiler bölümünü bitirdi 2013 yılında Eğitim yönetiminde yüksek lisans yaptı..2000 yılında müdürlük sınavını kazandı ve Hacettepe Üniversitesi´nde Eğitimi yönetimi kursunu başarıyla tamamladı. Efendi Halil ve Gazi İ.Ö.O öğretmenlik yaptı. Ata,İmadettin Levent , Cumhuriyet Halk Eğitim Merkezi , Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu´nda müdürlük görevleri yapmıştır. Petrol ofisi İlkokulu´nda 2018 Ağustos ayında müdürlük görevine başlamıştır.